Nyheder

Windows Phone 8
Nyheder
Forfatter: Christopher Hammer   

Det er en stor uge Microsoft har gang i, når det kommer til tablets og smartphones. De har annonceret, at de kommer med deres helt egen tablet, som har fået navnet Surface, hvilket har tiltrukket sig en del opmærksomhed. Derudover har de også løftet sløret en smule for deres kommende mobile styresystem Windows Phone 8.

 

At navnet stort set er identisk med desktop versionen Windows 8, er ikke nogen tilfældighed. De to systemer kommer nemlig til at være meget identiske. Joe Belfiore fra Microsoft udtalte i forbindelse med præsentationen, at fremtiden for Windows Phone handler om at en delt Windows kerne, og at Windows Phone 8, kommer til at have den samme kerne som den "almindelige" Windows 8.

Det betyder blandt andet, at det vil blive muligt at lave programmer og applikationer, som vil virke både på Windows Phone 8 og på Windows 8, hvilket naturligvis er gode nyheder for mange programmører og lignende, der kan designe og programmerer til to systemer, uden at skulle lave to forskellige programmer.

Der er mange gode nyheder i forbindelse med lanceringen af Windows 8 og Windows Phone 8, der sker senere på året. Der er dog også en nyhed, der ikke er så god, i hvert fald ikke hvis man er blandt de godt 3,3 millioner på verdensplan, der har anskaffet sig en Nokia Lumia med Windows Phone 7.5. Da der er så mange ændringer i det kommende styresystem, vil det nemlig ikke være muligt at opgradere sin version 7.5 til 8.

Det betyder også, at der er mange der vil skulle ud og anskaffe sig en ny smartphone, hvis de vil være med på Windows bølgen, og der er nok ikke nogen tvivl om, at det vil få nogen til at hæve øjenbrynene rundt omkring i verden, da mange havde regnet med, at deres Windows telefoner, ville kunne opdateres.

Der er også lidt nye toner på vej, Windows Phone 8 kommer nemlig til at understøtte fler-kernet processorer (dual og quad-core). Indtil videre har Microsoft og Nokia ellers satset på kraftige single-core processorer, og Nokia's CEO har også udtalt, at han mente dual og quad-core var spild af batteritid. Noget tyder dog på, at Nokia i fremtiden skal lave fler-kernet modeller, i hvert fald hvis de skal fortsætte samarbejdet med Nokia.

 

 

 

 

 

Nyhedsbrev

Husk at tilmelde dig vores nyhedsbrev og modtag spændende nyheder direkte på din mail.


Nye Artikler

News image

3 hotte spil til Windows i 2017

2017 har været et år, hvor professionel gaming ...

News image

Windows 7 - en sikker vinder

Du har lige installeret Windows 7 på din compute...

News image

Handel på nettet er et hit

Vælg antal, klik. Put i indkøbskurv. Klik. Betal...

News image

Få mere ud af din computer

En computer indeholder mange flere muligheder og f...

News image

Gode råd og tips til dine online markedsføringskampagner

I takt med hele tiden forbedrede teknologiske muli...

Da dating flyttede ind på din smartphone

Begrebet dating bliver mere og mere udbredt og pop...

Mest Læste Artikler

News image

Windows 7 RC1 udgivet som fri download, få din version nu.

Microsoft har endelig frigivet Windows 7 Release C...

News image

36 ændringer i Windows 7 RC1

Microsoft har frigivet en liste med ikke mindre en...

News image

Windows 7 beta 1, download links!

På grund af utrolig travlhed og hype omkring udgi...

News image

Sådan får du en Windows 7 Beta nøgle

Den officielle sider du kan hente Windows 7 Beta f...

News image

Windows 7 minimumskrav

At Windows 7 kræver mindre end Windows Vista er i...

News image

Danske priser på Windows 7

Den 22. oktober bliver Windows 7 frigivet på det ...

Tips & Tricks

News image

Afspil DVD film i Windows 8

Windows 8 understøtter ikke som udgangspunkt afsp...

News image

Windows 7 Jumplist

Med Windows 7 har vi fået introduceret mange nye ...

News image

Fjern seneste anvendte programmer og filer

Windows 7 gemmer de mest brugte programmer og file...

Downloads

News image

DriverScanner

Synes du det er en uoverskuelig opgave at finde, d...

News image

7-kabale i Windows 7

Play Solitaire 3D Spillet 7-kabale har altid vær...

News image

Windows 7 M3 tema til K800

Er du den heldige ejer af en Sony Ericsson K800 ha...

Your are currently browsing this site with Internet Explorer 6 (IE6).

Your current web browser must be updated to version 7 of Internet Explorer (IE7) to take advantage of all of template's capabilities.

Why should I upgrade to Internet Explorer 7? Microsoft has redesigned Internet Explorer from the ground up, with better security, new capabilities, and a whole new interface. Many changes resulted from the feedback of millions of users who tested prerelease versions of the new browser. The most compelling reason to upgrade is the improved security. The Internet of today is not the Internet of five years ago. There are dangers that simply didn't exist back in 2001, when Internet Explorer 6 was released to the world. Internet Explorer 7 makes surfing the web fundamentally safer by offering greater protection against viruses, spyware, and other online risks.

Get free downloads for Internet Explorer 7, including recommended updates as they become available. To download Internet Explorer 7 in the language of your choice, please visit the Internet Explorer 7 worldwide page.