Nyheder

Anmeldelse af BullGuard Antivirus 2013
Nyheder
Forfatter: Christopher Hammer   

BullGuard er kommet ud med deres 2013 version som jeg i denne anmeldelse vil give min vurdering om man skal bruge sine penge på. Selve installationen af programmet gik smertefrit, gik ind på hjemmesiden og fandt den version som jeg ønskede, dernæst blev jeg sendt videre til at oprette et medlemskab. Efter dette fik jeg downloadet installations filerne og fik installeret programmet.

Indtil fornyeligt har mit antivirus program været AVG's gratis version, som for mit vedkommende har kørt helt uden problemer og min holdning til antivirus programmer har altid været at de er en smule overflødige, så længe man bare tænkte sig om når man surfer på internettet.

Jeg kunne ikke have taget mere fejl, efter at have afinstalleret mit gamle virus program og derefter installeret det nye, tænkte jeg det ville være en god ide at lave en stor scanning af computeren og se om der nu var sluppet noget igennem med det gamle program. Efter at have kørt den første scanning af mit system, fandt jeg 3 problemer heriblandt en trojansk og sporings cookies.

Jeg som havde gået og troet mit system var rent og uden virus, fandt nu ud af at et gratis antivirus program ikke gør den store forskel. De har det med at gemme virusserne, i hvert fald i AVG i en såkaldt virus vault, disse bliver dog ikke slette men bare holdt tilbage.

Det gode var at BullGuard fandt og rensede filerne med det samme og der er selvfølgelig forskellige valgmuligheder når man skal scanne systemet om man vil have den hurtige scanning eller fuld scanning af systemet og jeg vælger hver gang at bruge fuld scanning, da den ikke påvirker min computerbrugen og fordi den kan sættes til at bruge mindre ressourcer og derved påvirker computerbrugen endnu mindre.

Noget af det som gjorde mig umådeligt glad var deres simple layout, de viser kun det som man har behov for og deres standard indstillinger kan man ikke klage over, man forbinder oftest et antivirus program med irriterende pop-ups når man spiller eller surfer på nettet, man bliver som noget af det første spurgt om hvor meget programmet skal fortælle dig. Jeg valgte at tage helt stille, da jeg finder pop-ups ufattelig irriterende og indtil videre har programmet gjort som det har lovet, været stille.

Men man udover det simple layout har de en masse features som giver en mulighed for at konfigurere programmet til det passer til ens computerbrug, man kan hvis man ønsker og har sin E-mail konfigureret med computeren som i f.eks. Outlook, så kan man få den til at ligge et spamfilter ind og derved sørge for at man slipper for skadelige mails og spam. Derudover kan man selv bestemme hvor vagtsom ens antivirus skal være med en meget simpel pull feature som også fortæller om de forskellige niveauer. Det at den forhåndsgodkender hjemmesider når jeg bruger Google eller Facebook er også en god feature som giver en, en ekstra tryghed ved at være på nettet. Dog var dette også en feature som kom med i den gratis version af AVG og derfor ikke er alle pengene værd.

 

Konklusion


Det er for mit vedkommende en god opgradering da jeg går fra AVG free, så det er en ny verden men jeg vil helt klart foreslå at man opgradere til en betalt antivirus, fordi man som oftest for noget for de penge man betaler. Vil sige at BullGuard ligger i en overskuelig prisklasse og derfor er det også let at foreslå dette program, fordi det ikke er for dyrt og fordi det gør som det skal.

Alt ved programmet er simpelt og det er en af de kæmpe fordel ved BullGuard hvis man ikke går meget op i sit antivirusprogram udover at det bare skal virke og det må jeg sige det gør. Det skal til sidst siges at BullGuard har holdt mit system rent og jeg har ikke oplevet nogle virusser siden jeg installerede programmet.

Køb BullGuard Antivirus

 

 

Nyhedsbrev

Husk at tilmelde dig vores nyhedsbrev og modtag spændende nyheder direkte på din mail.


Nye Artikler

News image

Der er mange faktorer som har betydning for din computers ydeevne

En kæde er ikke stærkere end dets stærkeste le...

News image

Windows 7 er stadig aktuel

Selvom mange vælger at opgradere til nyere styre...

News image

Det får du med Windows 10 Fall Creators Update

Hvis du generelt er glad for Windows, så vil du b...

News image

3 hotte spil til Windows i 2017

2017 har været et år, hvor professionel gaming ...

News image

Windows 7 - en sikker vinder

Du har lige installeret Windows 7 på din compute...

News image

Handel på nettet er et hit

Vælg antal, klik. Put i indkøbskurv. Klik. Betal...

Mest Læste Artikler

News image

Windows 7 RC1 udgivet som fri download, få din version nu.

Microsoft har endelig frigivet Windows 7 Release C...

News image

36 ændringer i Windows 7 RC1

Microsoft har frigivet en liste med ikke mindre en...

News image

Windows 7 minimumskrav

At Windows 7 kræver mindre end Windows Vista er i...

News image

Sådan får du en Windows 7 Beta nøgle

Den officielle sider du kan hente Windows 7 Beta f...

News image

Windows 7 beta 1, download links!

På grund af utrolig travlhed og hype omkring udgi...

News image

Danske priser på Windows 7

Den 22. oktober bliver Windows 7 frigivet på det ...

Tips & Tricks

News image

Installer manglende programmer i Windows 7

Selvom Windows 7 kommer med en masse nye egenskabe...

News image

Windows 7 genkender ikke DVD drevs

Et mærkeligt problem efter opgradering til Window...

News image

Afspilning af MKV filer i Windows 7

Selvom Windows 7 har bedre codec support end tidli...

Downloads

News image

Norman Security Suite

Beskyttelse af din computer imod malwaretrusler er...

News image

Windows 7 tema til Vista

Kan du heller ikke vente på det kommende operativ...

News image

GodMode Creator til Windows 7

The Windows Club har udviklet og frigivet en freew...

Your are currently browsing this site with Internet Explorer 6 (IE6).

Your current web browser must be updated to version 7 of Internet Explorer (IE7) to take advantage of all of template's capabilities.

Why should I upgrade to Internet Explorer 7? Microsoft has redesigned Internet Explorer from the ground up, with better security, new capabilities, and a whole new interface. Many changes resulted from the feedback of millions of users who tested prerelease versions of the new browser. The most compelling reason to upgrade is the improved security. The Internet of today is not the Internet of five years ago. There are dangers that simply didn't exist back in 2001, when Internet Explorer 6 was released to the world. Internet Explorer 7 makes surfing the web fundamentally safer by offering greater protection against viruses, spyware, and other online risks.

Get free downloads for Internet Explorer 7, including recommended updates as they become available. To download Internet Explorer 7 in the language of your choice, please visit the Internet Explorer 7 worldwide page.